Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Σ.Φ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "Ο ΘΗΣΕΥΣ'' - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

Ζαλώνης Ανέστης
Στίς φετινές αθλητικές δραστηριότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) ο σύλλογός μας συμμετείχε συνολικά με 55 αθλητές. 
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων ο αθλητής μας Ανέστης Ζαλώνης κατέλαβε την 2η θέση στην  κατηγορία των 76 κιλών ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό που έδωσε όπου κρίθηκε πραγματικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας εκτός από πάρα πολύ καλός αθλητής είναι και εξαιρετικός μαθητής!

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων  στην Κατερίνη συμμετείχαμε με 4 αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν απίθανες εμφανίσεις. 
Τρίμης Παναγιώτης

Ο μικρός αθλητής μας Τρίμης Παναγιώτης κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 35 κιλών πιστοποιώντας την ανωτερότητα του. Την 2η θέση κατέλαβαν οι αθλητές μας Τραμπάκουλος Φώτης και Καραδήμος Θεοφάνης στις κατηγορίες των 42 & 73 κιλών αντίστοιχα. 






Τρίμης Π, Καραδήμος Φ, Ζεμπερίδης Μ, Τραμπάκουλος Φ
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Ζεμπερίδη Μενέλαο που  κατέκτησε την 3η Θέση στην κατηγορία των 59 κιλών, χάνοντας την ευκαιρία να παλέψει για το χρυσό μετάλλιο το οποίο και άξιζε επειδή ο "Διεθνής", κατά τα άλλα, διαιτητής ανακάλυψε δικούς του κανονισμούς και αυτό είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του αθλητή μας.





Στο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά που έγινε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στα Άνω Λιόσια στις 13/6/2015 ο συλλογός μας συμμετείχε με 30 αθλητές και απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του στις μικρές ηλικίες. Οι λιλιπούτειοι αθλητές μας κατέκτησαν 14 χρυσά μετάλλια, 10 ασημένια και 6 χάλκινα. Παρακάτω θα παρακολουθήσετε VIDEO από τους αγώνες της ακαδημίας πάλης του ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου