Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ & Β΄ 2016

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄& Β΄ 2016
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/04/2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Σερρών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄& Β΄ κατηγορίας. 
Οι αθλητές του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ "Ο ΘΗΣΕΥΣ" πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια 1 χάλκινο και μια 4η θέση.  Επίσης σε σύνολο 31 συλλόγων το σωματείο μας κατέλαβε την 4η θέση με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον 3ο. Αξίζει να σημειωθεί οτι κατακτήσαμε τα περισσότερα χρυσά μετάλλια από όλους τους συλλόγους. 
ΤΡΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016
  
Ποιο συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία των 38 κιλών στους Παμπαίδες Α΄ ο ΤΡΙΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε την 1η θέση πιστοποιώντας την ανωτερότητά του.
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΦΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016
Στην  κατηγορία των 85 κιλών των Παμπαίδων Α΄ ο αθλητής μας ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ύστερα από καταπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε την 1η θέση την οποία άξιζε χρόνια τώρα.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016
Στην κατηγορία των 38 κιλών των Παμπαίδων Β΄ ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατέκτησε  άξια την 1η θέση σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ 3ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016
Στην κατηγορία των 53 κιλών των Παμπαίδων Α΄ ο αθλητής μας ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ κατέκτησε την 3η θέση αν και τραυματίας παλεύοντας όμως στον τελικό σαν λιοντάρι.
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον αθλητή μας Ευκαρπίδη Παναγιώτη ο οποίος αγωνισθηκε στην κατηγορία των 35 κιλών των Παμπαίδων Β΄. Ο συγκεκριμένος αθλητής ασχολείται με το άθλημα της Πάλης μόνο  7 μήνες,  παρόλα αυτά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχασε δυο αγώνες στις λεπτομέρειες αλλά κατάφερε να κερδίσει τον αθλητή που βγήκε πρωταθλητής στην κατηγορία του.

Οι παραπάνω αθλητές είναι εξαιρετικοί και μαζί με συναθλητές τους που από ατυχία δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε!


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου