Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕΡΒΙΑ-8th International Csaba Ferenc Memorial Wrestling Tournament


Επέστρεψαν οι μικροί αθλητές μας  "φορτωμένοι" με μετάλλια και "γεμάτοι" από εμπειρίες από την πόλη Kanjiza της Σερβίας, όπου έλαβαν μέρος στο 8th International Csaba Ferenc Memorial Wrestling Tournament. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές πρώτη φορά  αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδος και πραγματικά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με τις εμφανίσεις τους, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο μας, όσο και με την εν γένει συμπεριφορά τους! 

Χρυσό μετάλλιο με καταπληκτικές εμφανίσεις κατέκτησε ο ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ στην κατηγορία των 85 κιλών επικρατώντας 8-0 και στους τρεις αγώνες που αγωνίστηκε!!!
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΦΑΝΗΣΑσημένιο μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία 38 κιλών αγωνιζόμενος με αθλητές μεγαλύτερους του και ύστερα από εξαιρετικούς αγώνες κερδίζοντας αθλητές από την ΣΕΡΒΙΑ & την ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι και 20" πριν λήξη ο τελικός αγώνας με τον αθλητή από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ο αθλητής μας ήταν μπροστά στο σκορ 7-3, όμως μια άτυχη στιγμή του στέρησε το Χρυσό μετάλλιο.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το Ασημένιο επίσης μετάλλιο κατέκτησε ο μικρότερος αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 30 κιλών. Κέρδισε με εντυπωσιακούς αγώνες τους αθλητές από ΚΡΟΑΤΙΑ & ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Στον τελικό αγώνα που έδωσε ηττήθηκε από τον Σέρβο αθλητή, ο οποίος όμως είχε την βοήθεια των διαιτητών. 
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

Ο μικρός αθλητής μας ΣΤΑΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αγωνιζόμενος κατηγορία των 34 κιλών κατέκτησε την 4η θέση, ο ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 74 κιλών κατέκτησε την 5η θέση ύστερα από 4 πολύ καλούς αγώνες που έδωσε με δύσκολους αθλητές.
Την 5η θέση επίσης κατέλαβε ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 56 κιλών.
ΖΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΣΤΑΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Τους αθλητές μας συνόδευσαν στους αγώνες ο Προπονητής του συλλόγου μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ καθώς και η Διεθνής Διαιτητής της Ολυμπιακής Πάλης ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ.

Το Δ.Σ του ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί τους αθλητές του για την ΑΠΟΔΟΣΗ τους στους αγώνες και για την ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που επέδειξαν εκεί,  τιμώντας την Χώρα μας, τον Σύλλογό μας και την Οικογένεια τους. 
Επίσης ευχαριστεί τους Προπονητές ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ & ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον συλλογό μας!!!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου