Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2018-2019


Την Δευτέρα 03/09/2018 και ώρα 18:00 μ.μ ξεκινάμε τη νέα αθλητική μας χρονιά, γεμάτοι όνειρα και αισιοδοξία!
Μαζί θα συνεχίσουμε την "σκληρή" δουλεία για να φτάσουμε τον σύλλογό μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Σκοπός του συλλόγου μας είναι να διαμορφώνουμε σωστούς χαρακτήρες με ήθος και αθλητές που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τον σύλλογό μας & την χώρα μας  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Η πάλη αποτελεί ένα πολύ όμορφο άθλημα, που γυμνάζει τους νέους αρμονικά, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, δίνοντας στα παιδιά μας εφόδια που θα ακολουθούν σε όλη τους την ζωή! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το νικητή της Πάλης τον σπουδαιότερο όλων!

Ένα μικρό παιδί μπορεί να ξεκινήσει το άθλημα της πάλης από την ηλικία των 5-7 ετών. Θα πρέπει όμως οι γονείς να έχουν υπόψη τους τα παρακάτω:

Α) Το σωματείο που θα επιλέξετε να διαθέτει και άλλα παιδάκια στην ηλικία του παιδιού σας έτσι ώστε να μη νιώθει ότι μειονεκτεί σε σχέση με τους άλλους αθλητές.

Β) Ο βασικός στόχος στις πολύ μικρές ηλικίες είναι η εκγύμναση του παιδιού (συντονισμός κινήσεων, ταχύτητα, ευκινησία, δύναμη κ.α).

Γ) Η πάλη είναι  ατομικό άθλημα (το πιο ολοκληρωμένο από όλα) αλλά ειδικά στις μικρές ηλικίες έχει έντονη τη μορφή παιχνιδιού.

Οπότε,
επιλέξτε το κατάλληλο σωματείο και πηγαίνετε το παιδί σας να παρακολουθήσει έναν αριθμό  προπονήσεων και εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι (και οι δύο), μην διστάσετε............δευτερόλεπτο!
Ίσως το παιδάκι σας να γίνει ο αυριανός..........ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ !!!!



Σας περιμένουμε όλους για να σας διδάξουμε το άθλημα των ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου